2 Jawatan Kosong Nilai Medical Centre Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Nilai Medical Centre Bulan November 2013

NMC - Nilai Medical Centre
Jawatan Kosong Nilai Medical Centre November 2013.

Tarikh tutup: 10 dan 13 November 2013.

Nilai Medical Centre (NMC) adalah sebuah pusat perubatan pelbagai disiplin dengan tumpuan khas rawatan kepada kanser dan pembedahan invasif minimum; Perkhidmatan lain termasuk pembedahan Bariatric (pengurusan berat badan), Otopedik, kanak-kanak, ENT, radiologi intervensional, pembedahan am.

Tahun berganti tahun, NMC telah mengukuhkan kedudukannya sebagai pusat onkologi yang terkemuka di negara ini, yang terkenal merintis ketepatan rawatan radioterapi pilihan. The Cancer Centre of Excellence (COE) terus mara ke hadapan dengan perkembangan terbaru dalam rawatan kanser; dan dalam tahun-tahun kebelakangan ini telah mula merawat pesakit-pesakit yang menghidapi masalah terapi sel dan terapi vaksin.

Kakitangan perubatan di NMC bekerjasama sebagai satu pasukan, setiap penyumbang penting pengalaman dan kepakaran untuk memastikan bahawa pesakit menerima pengalaman penjagaan profesional dan sembuh dengan cepat.

NMC - Nilai Medical Centre mempelawa permohonan daripada calon yang layak, berminat dan bersemangat membantu bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong NMC - Nilai Medical Centre ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong NMC - Nilai Medical Centre yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!