2 Jawatan Kosong Sime Darby Plantation Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Sime Darby Plantation Bulan Disember 2013

Sime Darby Plantation
Jawatan Kosong Sime Darby Plantation Disember 2013.

Tarikh tutup: 07 Disember 2013.

Sime Darby Plantation Sdn Bhd adalah pengeluar terbesar di dunia minyak sawit, dengan 82% daripada jumlah pembuatan yang diperakui, dan salah satu syarikat minyak sawit tersenarai yang terbesar dunia, menghasilkan kira-kira 2.47 juta tan atau 5% minyak sawit mentah (MSM) dunia setiap tahun.

Sime Darby Plantation Sdn Bhd merupakan pemain yang bersepadu dalam rantaian nilai minyak sawit. Bahagian tumbuh kelapa sawit di ladang-ladang yang, tuaian dan proses-proses yang tandan buah segar (FFB) sendiri kilang penapisan, dan minyak sawit mentah (MSM) diperolehi ditapis menghasilkan dalam minyak masak dan pelbagai minyak lain serta lemak produk lain. Sebagai pemain yang bersepadu, Sime Darby Plantation mengawal kualiti produk dengan melaksanakan amalan terbaik industri sepanjang proses.

Simpanan tanah Sime Darby Plantation Sdn Bhd terdiri daripada kira-kira 858,879 hektar di Malaysia, Indonesia, dan Liberia, hektar 525,325 yang ditanam dengan kelapa sawit dan 7,811 hektar lagi dengan komoditi getah.

Sime Darby Plantation mempelawa bakat yang sudah benar-benar teruji, mahir, berkelayakan, berpengalaman dan kompeten dalam bidang berkaitan untuk menyertai organisasi besar ini dengan mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Sime Darby Plantation Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Sime Darby Plantation Sdn Bhd yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

1 comment:

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!