2 Jawatan Kosong UMW Toyota Motor Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong UMW Toyota Motor Bulan November 2013

UMW Toyota Motor
Jawatan Kosong UMW Toyota Motor Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 11 dan 21 November 2013.

UMW Toyota Motor Sdn Bhd adalah ahli dalam Kumpulan Syarikat UMW. UMW Toyota Motor Sdn Bhd juga terlibat dalam perhimpunan, pengedaran dan peruncitan kenderaan Toyota, kedua-dua kenderaan penumpang dan komersial. Terdapat 3 anak syarikat Kumpulan UMW Toyota Motor yakni:

-Assembly Services Sdn. Bhd. - salah satu loji-loji pemasangan motor yang terbesar di Malaysia.
-Automotive Industries Sdn. Bhd. - pengilangan barangan ekzos sistem.
-Toyota Boshoku UMW Sdn. Bhd - pembuatan kerusi automotif.

UMW Toyota Motor Sdn Bhd mempelawa permohonan daripada anda untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang sedang mereka tawarkan pada ketika ini, iaitu:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong UMW Toyota Motor ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong UMW Toyota Motor yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!