3 Jawatan Kosong ASWARA Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong ASWARA Bulan November 2013

ASWARA
Jawatan Kosong ASWARA November 2013.

Tarikh tutup: 16 November 2013.

Akademi Seni Kebangsaan (ASK) telah ditubuhkan pada tahun 1994 di bawah Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan Malaysia yang kini dikenali sebagai Akademi seni budaya dan Warisan kebangsaan (ASWARA) bermula pada 01 Ogos 2006 melalui Akademi seni budaya dan Warisan negara 2006 (Akta 653).

ASWARA merupakan institusi pengajian tinggi yang menyediakan pembelajaran, penyelidikan dan penerbitan akademik serta khidmat perunding profesional dalam seni budaya dan warisan yang bermatlamat melahirkan artis mahir dan integriti penulis dalam usaha untuk memperkukuhkan warisan seni negara di bawah di bawah Kementerian Perpaduan, kebudayaan, Kesenian dan Warisan Malaysia. ASWARA menumpukan seni pembelajaran untuk melahirkan penghibur yang terpelajar dan profesional untuk memenuhi industri seni negara.

ASWARA mempelawa calon yang berbakat, berpersonaliti menarik dan komited dengan tugas untuk memohon jawatan kosong yang sedang mereka iklankan pada saat ini seperti berikut:

1. Pegawai Khidmat Pelanggan N17
2. Pegawai Kebudayaan B27
3. Pegawai Kebudayaan B41

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah menggunakan borang perjawatan ASWARA yang boleh diperolehi melalui laman web ASWARA atau menggunakan pautan yang kami berikan di bawah:


b) Borang yang telah lengkap disi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 40.5 cm x 30.5 cm dan di sudut atas kiri sampul ditulis nama jawatan dipohon berserta salinan dokumen-dokumen yang sudah disahkan termasuk:

- Gambar ukuran pasport
- Surat beranak
- kad pengenalan
- Sijil persekolahan dan akademik
- Resume lengkap

c) Hantarkan ke alamat:

Rektor
Akademi seni budaya dan Warisan kebangsaan (ASWARA)
464, Jalan Tun Ismail
50480 Kuala Lumpur
(u.p: bahagian Pengurusan Sumber Manusia)
Tel: 03-2697 1777 / 1128 / 5258 / 1149


d) Iklan asal asal jawatan kosong ASWARA ini boleh dibaca melalui pautan yang disertakan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!