3 Jawatan Kosong DiGi Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong DiGi Bulan November 2013

DiGi
Jawatan Kosong DiGi Telecommunications November 2013.

Tarikh tutup: 06, 09 dan 21 November 2013.

DiGi Telecommunications Sdn Bhd, sebuah syarikat komunikasi mudah alih terkemuka yang menyediakan pelbagai perkhidmatan tanpa wayar yang berpatutan, selesa dan mudah untuk menyenangkan dan memperkayakan kehidupan pelanggan. DiGi memberi nilai kepada pelanggan-pelanggan mereka dengan memilih teknologi canggih yang paling sesuai supaya mereka mendapat manfaat daripada produk dan perkhidmatan yang memberikan mereka pilihan, kemudahan dan kawalan.

DiGi Telecommunications Sdn Bhd mempunyai pelbagai produk perhubungan mudah alih dan tetap serta perkhidmatan yang membantu orang ramai terus berhubung: Prepaid, Pascabayar dan perkhidmatan perayauan antarabangsa. Dengan memberi tumpuan kepada pembangunan Perkhidmatan interaktif mudah alih baru, terutamanya infotainment melalui SMS, WAP, GPRS dan MMS.

DiGi Telecommunications mempelawa bakat yang berminat menyertai mereka dan berkelayakan agar mencuba nasib membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong DiGi Telecommunications ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong DiGi Telecommunications Sdn Bhd yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!