3 Jawatan Kosong Econsave Group Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Econsave Group Bulan November 2013

Econsave Cash & Carry
Jawatan Kosong Econsave Cash & Carry Group November 2013.

Tarikh tutup: 20 dan 23 November 2013.

Sejarah pasaraya Econsave bermula dari sebuauh kedai runcit kayu di Pelabuhan Klang selama lebih 50 tahun yang lalu. Melalui kerja keras dan penuh keyakinan, sentiasa menyesuaikan diri dengan perubahan dalam sektor niaga, pasaraya Econsave telah muncul sebagai salah satu daripada peruncit terbesar di Malaysia

Di negeri kelahirannya - Selangor, pasaraya Econsave sudah mempunyai rangkaian yang terbesar dan paling meluas cawangan di bandar-bandar utama di Selangor, tidak dapat ditandingi oleh mana-mana Pasaraya lain / pengendali pasar raya besar. Dengan memasarkan barangan anda di Econsave, bermakna produk anda akan berpotensi mencapai 4 juta pelanggan di Selangor. Di samping itu, pasaraya Econsave juga mempunyai kehadiran yang kuat di seluruh negara dan sentiasa mencari peluang-peluang baru.

Econsave menawarkan beberapa jawatan kosong yang disenaraikan di bawah, calon yang berminat dan berkelayakan adalah dipelawa untuk membuat permohonan:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Econsave Cash & Carry Group ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Econsave Group yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!