3 Jawatan Kosong SHARP Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong SHARP Malaysia Bulan November 2013

SHARP Malaysia
Jawatan Kosong SHARP Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 16, 17 dan 22 November 2013.

Sharp Electronics (M) Sdn Bhd ditubuhkan di Malaysia pada tahun 1995. Berfungsi sebagai kawasan penyelidikan dan pusat perkembangan, Pusat Perkhidmatan Teknikal, tumpuan pada bidang peralatan elektronik pengguna, produk Kejuruteraan, Pusat Reka bentuk Asia & komponen perolehan dan pengedaran perkhidmatan bahagian-bahagian Sharp.

SHARP Corporation adalah mengkhusus kepada dua prinsip utama - keikhlasan dan kreativiti: dengan cita-cita ini, SHARP Malaysia mendapat kepuasan yang tulen daripada kerja mereka, sambil membuat sumbangan bermakna kepada masyarakat.

SHARP Malaysia mempelawa calon yang berminat, inovatif, kreatif dan ikhlas untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong SHARP Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong SHARP Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!