3 Jawatan Kosong TNB Research Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong TNB Research Bulan November 2013

TNB Research
Jawatan Kosong TNB Research Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 24 November 2013.

TNB Research Sdn. Bhd. (TNBR) adalah Bahagian Penyelidikan Tenaga Nasional Berhad (TNB). TNBR, peranan utama adalah untuk menjalankan penyelidikan dan pembangunan merangkumi isu berikut:

-Bagaimana untuk memenuhi pertambahan permintaan tenaga elektrik sambil mengurangkan kesan ke atas alam sekitar,

-Bagaimana untuk mengekalkan penjanaan tenaga yang sentiasa cekap dan sentiasa dapat disediakan,

-Bagaimana untuk membangunkan dan mengintegrasikan teknologi tenaga hijau untuk generasi yang akan datang bagi memastikan pembangunan lestari

-Bagaimana untuk meningkatkan kebolehpercayaan dan keberkesanan penghantaran kuasa kepada pelanggan

Calon yang bersemangat, berbakat dan inovatif adalah dipelawa untuk memulakan karier bersama TNB Research dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong TNB Research Sdn Bhd ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong TNB Research yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!