3 Jawatan Kosong (UniKL) Universiti Kuala Lumpur November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (UniKL) Universiti Kuala Lumpur November 2013

(UniKL) Universiti Kuala Lumpur
Jawatan Kosong (UniKL) Universiti Kuala Lumpur November 2013.

Tarikh tutup: 20 dan 23 November 2013.

Universiti Kuala Lumpur (UniKL) adalah Universiti Teknikal yang mempunyai banyak Kampus Universiti dengan kampus utamanya terlatak di Kuala Lumpur. Undian sebagai Tier-5 "Universiti cemerlang" oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada tahun 2009 dan 2011, sehingga kini UniKL mempunyai 12 Institut yang tersebar di 11 kampus cawangannya di seluruh Malaysia termasuk di Kuala Lumpur, Gombak, Cheras, Bangi, Kajang, Sepang, Taboh Naning, Pasir Gudang, Ipoh, Lumut Perak dan Kulim Kedah.

UniKL menawarkan program pengajian siswazah dalam bidang-bidang Kejuruteraan, perniagaan dan pengurusan. Dengan pilihan kampus-kampus di Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Perak, Kedah dan Johor. Pelajar diberi pilihan lokasi untuk melanjutkan pelajaran mereka. Selain mempunyai 11 kampus, UniKL juga memiliki 7 pusat untuk menyelaraskan aktiviti-aktivitinya. Setiap Pusat mempunyai peranannya sendiri dan menyumbang kepada visi keseluruhan UniKL dalam menghasilkan graduan yang berkualiti tinggi untuk pelbagai industri dalam dan luar negara.

Universiti Kuala Lumpur (UniKL) pada ketika ini sedang mencari calon-calon yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong yang mereka tawarkan yang disenaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur (UniKL) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur (UniKL) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!