4 Jawatan Kosong BP International Ltd Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong BP International Ltd Bulan November 2013

BP International
Jawatan Kosong BP International Ltd November 2013.

Tarikh tutup: 24 dan 25 November 2013.

BP telah mengubah cara hidup dunia hari ini. BP, salah sebuah syarikat tenaga terbesar di dunia dengan perniagaan yang merangkumi cari gali, pengeluaran, penapisan, perdagangan dan pengedaran tenaga.

Pusat Perkhidmatan perniagaan Asia BP (Asia BSC) di Kuala Lumpur adalah sebahagian daripada rangkaian global BP bersepadu yang menyokong perniagaan dan fungsi-fungsi operasi serantau dan global BP. Matlamat utama BP adalah untuk menyampaikan perkhidmatan bernilai tambah dan proses transformasi, serta mengoptimumkan kos dan menyeragamkan proses-proses melalui keupayaany yang membolehkan penghantaran global dan teknologi.

BP International Limited menawarkan peluang baik kepada calon yang berminat untuk menyerta organisasi antarbangsa mereka dengan mengisi jawatan kosong seperti di bawah:

01. SAP Operations Centre Regional Lead
02. Tax Analyst (ANZ)
03. HR Administrator
04. Technical Lead

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong BP International Ltd ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong BP International Ltd yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!