4 Jawatan Kosong DPMM Negeri Johor Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong DPMM Negeri Johor Bulan November 2013

DPMM Negeri Johor
Jawatan Kosong DPMM Negeri Johor November 2013.

Tarikh tutup: 04 November 2013.

(DPMM) Dewan Perniagaan Melayu Malaysia adalah satu gabungan Pertubuhan Perniagaan Melayu peringkat kebangsaan dan Negeri untuk kepentingan dan faedah kaum Melayu dalam perniagaan dan bidang profesional.

Antara objektif utama DPMM adalah menyatukan Melayu dan peniaga-peniaga profesional untuk kepentingan ekonomi Melayu dan manfaat. Selain itu, DPMM juga berperanan menentukan aktiviti dan ahli peringkat negeri-negeri adalah selaras dengan asas dan tujuan DPMM itu. Membuat hubungan atau bekerjasama dengan lain-lain badan atau Persatuan yang mempunyai tujuan yang sama dengan DPMM juga adalah antara kerangka utama tujuannya.

DEWAN PERNIAGAAN MELAYU MALAYSIA NEGERI JOHOR melalui syarikat miliknya mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai organisasi mereka dengan memohon bagi jawatan berikut:

01. Pengurus Kumpulan Syarikat
02. Editor
03. Kerani Kewangan
04. Jurujual Pemasaran

Cara memohon:

a) Calon yang berminat, sila hantarkan resume lengkap dan komprehensif melalui mana-mana saluran di bawah sebelum tarikh tutup:

--> dpmmjhr@gmail.com

atau fakskan ke nombor: 07-223 0659

atau hantarkan ke alamat:

DPMM Negeri Johor,
Aras 1, Dewan Commerce Centre,
No. 14 Jalan Geroda 1,
Larkin Jaya, 80350 Johor Bahru.

b) Untuk maklumat lanjut berhubung kekosongan jawatan di DPMM Negeri Johor, sila hubungi Cik Zubaidah di talian 07-223 6936.

c) Iklan asal jawatan kosong DPMM Negeri Johor ini boleh dicapai melalui pautan yang diberikan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!