4 Jawatan Kosong Isuzu Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong Isuzu Malaysia Bulan November 2013

Isuzu Malaysia
Jawatan Kosong Isuzu Malaysia Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 24 November 2013.

Diperbadankan pada 6 September 2004, Isuzu Malaysia Sdn Bhd adlaah pengimport dan pengedar kenderaan, komponen dan bahagian-bahagian Isuzu di Malaysia. Ia adalah hasil usaha tiga pihak antara DRB-HICOM BHD, Mitsubishi Corporation, Jepun (MC) dan Isuzu Motors Asia Ltd Singapore (IMA).

"Penjanaan cekap, ketahanan dan kebolehpercayaan" serta menjadi "No.1 dalam enjin Diesel" adalah nilai teras Isuzu, bertujuan Memperkasakan jenama ini. Di samping itu, Isuzu Malaysia Sdn Bhd bertujuan menjadikan kenderaan Isuzu sebagai pilihan gaya hidup dengan memperkenalkan produk baru sambil membina hubungan dengan pelanggan. Dengan penekanan pada kualiti, Isuzu Malaysia Sdn Bhd meletakkan keutamaan pada kepuasan pelanggan. Ini adalah sebab mengapa Isuzu Malaysia Sdn Bhd hanya melantik peniaga-peniaga yang boleh menjelmakan "3S" dalam jualan, Perkhidmatan dan alat ganti untuk mengekalkan perkhidmatan yang terbaik kepada semua pelanggan.

Isuzu Malaysia Sdn Bhd membuka peluang kepada calon yang kreatif, inovatif dan berorientasikan jualan untuk menyertai mereka dengan mengisi jawatan-jawatan kosong di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Isuzu Malaysia Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Isuzu Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!