4 Jawatan Kosong KAMDAR Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong KAMDAR Bulan November 2013

KAMDAR
Jawatan Kosong KAMDAR Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 24 November 2013.

Kamdar Sdn Bhd telah ditubuhkan di Malaysia sejak tahun 1972, dan kini telah mencapai kedudukan yang unggul dalam industri pakaian dan tekstil.

Jenama Kamdar telah dikenali beberapa generasi. Kamdar telah menjadi sebahagian daripada sejarah Malaysia. Kamdar terkenal dengan kepelbagaian dan kualiti produk-produk pakaian dan tekstil. Kedai-kedai Kamdar pakar dalam fabrik tekstil, fabrik perabot, rekaan dalaman untuk pakaian wanita, lelaki dan kanak-kanak, pakaian India dan pakaian seragam sekolah.

Kamdar Sdn Bhd mempersilakan calon yang berminat dan bersemangat tinggi untuk memohon jawatan kosong yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Kamdar Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Kamdar yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!