4 Jawatan Kosong Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Disember 2013

Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani
Jawatan Kosong Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani 2013.

Tarikh tutup: Tidak dinyatakan.

Kementerian Pertanian bermula apabila "Sistem ahli" telah diperkenalkan di "Tanah Melayu" pada tahun 1951. Beberapa Jabatan dan hal-ehwal kerajaan telah digabungkan di bawah beberapa portfolio. Portfolio pertanian dan Perhutanan telah ditubuhkan. Selepas pembentukan Kabinet pada 27 Mac 2009, satu Kementerian telah dinamakan semula sebagai "Kementerian Pertanian dan Agro berasaskan industri". Jabatan Pengairan dan Saliran dan Institut Penyelidikan hidraulik Malaysia telah dipindahkan di bawah Kementerian Sumber Asli dan alam sekitar.

Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani sedang mencari calon yang komited, bermotivasi tinggi dan mempunyai kelayakan diperlukan untuk mengisi kekosongan jawatan yang sedang diiklankan pada ketika ini seperti di bawah:

01. Pembantu Am Pejabat N1
02. Pemandu Kenderaan R3
03. Pekerja Am Pejabat R1
04. Kaunselor Pertanian Gred 48

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan BORANG PERMOHONAN JAWATAN MOA yang boleh dimuaturun melalui pautan berikut:


b) Borang permohanan yang lengkap hendaklah disertakan dengan dokumen sokongan berkaitan yang disahkan dan dikemukakan kepada:

Ketua Setiausaha
Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani
Aras 6, Menara 4G1, Wisma Tani
No. 28, Persiaran Perdana, Presint 4
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62624 PUTRAJAYA
(u.p.: Pn Sharifah Nadia binti Syed Mohd Fadzil)

c) Iklan asal jawatan kosong Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani boleh dicapai dengan mengikuti pautan yang disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!