4 Jawatan Kosong Malaysian Rubber Export Promotion Council Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong Malaysian Rubber Export Promotion Council Bulan November 2013

Malaysian Rubber Export Promotion Council
Jawatan Kosong Malaysian Rubber Export Promotion Council November 2013.

Tarikh tutup: 20 November 2013.

MREPC - Malaysian Rubber Export Promotion Council ditadbir oleh sebuah Lembaga Pemegang Amanah dilantik oleh Menteri Perusahaan Perladangan dan komoditi.

MREPC - Malaysian Rubber Export Promotion Council ditubuhkan pada 14 April 2000 di bawah Akta Syarikat 1965 sebagai sebuah syarikat yang dihadkan oleh jaminan untuk menjalankan promosi pasaran getah dan produk getah di pasaran dunia, terutamanya bagi membantu perusahaan kecil dan sederhana (PKS).

Malaysian Rubber Export Promotion Council mengalu-alukan kedatangan anda ke dunia mereka, jika kerjaya ini bersesuaian dengan minat dan kelayakan anda maka sila mohon mana-mana jawatan kosong yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Malaysian Rubber Export Promotion Council ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong MREPC yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!