4 Jawatan Kosong PR1MA Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong PR1MA Bulan November 2013

PR1MA
Jawatan Kosong PR1MA November 2013.

Tarikh tutup: 27 November 2013.

Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA) telah ditubuhkan selaras dengan penguatkuasaan Akta PR1MA 2012. Perbadanan PR1MA bertanggungjawab dalam merancang, membangun, membina dan menyenggara perumahan kos rendah dan sederhana untuk rakyat berpendapatan sederhana di kawasan bandar-bandar utama. Pendapatan sederhana didefinasikan sebagai pendapatan bulanan isi rumah (suami dan isteri) antara RM2,500 hingga RM7,500 sebulan.

PR1MA adalah salah satu daripada usaha murni yang dilaksanakan untuk membantu meringankan kos sara hidup di kawasan bandar. PR1MA akan menjadi perintis yang mensasarkan golongan berpendapatan sederhana dengan menawarkan rumah berharga di antara RM100,000 hingga RM400,000 yang dibangunkan di pembangunan komuniti yang baik dan selamat.

Perbadanan PR1MA Malaysia sedang mengiklankan beberapa jawatan kosong untuk diisi calon yang berkelayakan, amanah, ikhlas dan jujur menjalankan tugas seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Perbadanan PR1MA Malaysia ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong PR1MA yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!