5 Jawatan Kosong ASTRO Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong ASTRO Bulan November 2013

ASTRO
Jawatan Kosong ASTRO November 2013.

Tarikh tutup: 09 - 24 November 2013.

Astro cross-media konglomerat utama di negara ini. Kehadiran yang ketara dalam DTH Perkhidmatan TV (terus ke rumah), radio komersial, penciptaan kandungan, belat dan pengedaran, dan media digital. Di Astro, mereka telah membina asas yang kukuh end-to-end sistem penyampaian, merangkumi teknologi satelit yang sangat canggih, infrastruktur penyiaran yang bersepadu dan sistem CRM state-of-the-art.

Hari ini, Astro menawarkan lebih 140 saluran, termasuk 34 saluran berjenama Astro dan saluran gabungan, 12 saluran HD dan saluran gabungan yang dipenuhi dengan kandungan yang tulen dan teragregat daripada pelbagai genre dalam pelbagai bahasa di seluruh Malaysia dan Brunei.

Astro - MEASAT Broadcast Network Systems Sdn Bhd mengalu-alukan kedatangan anda ke dalam dunia penyiaran yang pelbagai dan penuh dengan cabaran, sekiranya anda sanggup menyahutnya, sila kemukakan permohonan anda untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Astro - MEASAT Broadcast Network Systems Sdn Bhd ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Astro - MEASAT Broadcast Network Systems Sdn Bhd yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!