5 Jawatan Kosong Genting Berhad Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong Genting Berhad Bulan November 2013

Genting Berhad
Jawatan Kosong Genting Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 22 - 24 November 2013.

Kumpulan GENTING merupakan salah satu konglomerat Malaysia yang paling berjaya yang beroperasi secara global. Dengan sejarah lebih 48 tahun, Kumpulan Genting telah diiktiraf sebagai salah satu syarikat multinasional terkemuka di Asia dengan perniagaan dalam Hospitaliti, penjanaan tenaga, ladang kelapa sawit, hartanah pembangunan, bioteknologi dan minyak & gas industri.

Profesional, berintegriti dan komitmen kepada kecemerlangan, inovasi dan pertumbuhan telah membolehkan Kumpulan Genting untuk mengukuhkan lagi kehadirannya di peringkat global. Kumpulan Genting mempunyai kakitangan kira-kira 52,000 orang, 4,500 hektar tanah Perdana resort dan 166,000 hektar tanah ladang.

Genting Berhad menawarkan kepada calon yang berminat platform untuk melangkaui batas keupayaan anda dengan menyertai mereka melalui jawatan kosong yang ditawarkan di bawah:

01. Executive / Senior Executive - IT Audit
02. Membership Services Assistant
03. Senior Application Developer
04. Application Developer
05. Assistant Sales Manager - MICE

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Genting Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Genting Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!
----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!