5 Jawatan Kosong (IMU) International Medical University Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong (IMU) International Medical University Bulan November 2013

International Medical University
Jawatan Kosong International Medical University November 2013.

Tarikh tutup: 15, 16 dan 21 November 2013.

(IMU) International Medical University merupakan Universiti pertama di Malaysia yang menawarkan perubatan konvensional dan Komplementari di bawah satu bumbung. (IMU) International Medical University Ditubuhkan pada 1992 di mana program-program yang terdiri daripada kedua-dua trek tempatan (IMU Ijazah), serta rakan-niaga Antarabangsa (rakan kongsi Universiti Ijazah).

IMU merintis program rakan sekolah perubatan pertama di dunia, membenarkan pelajar untuk memulakan pengajian mereka di Malaysia semasa melengkapkan dan memperoleh ijazah di sebuah Universiti antarabangsa. Lebih dua dekad yang lalu, IMU telah berkembang dari sebuah kolej perubatan dengan 5 rakan kongsi universiti pada tahun 1992, sebuah institusi pengajian tinggi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan lebih daripada 30 rakan Universiti kelas dunia di Australia, New Zealand, Kanada, Amerika Syarikat, Amerika Syarikat, China dan UK. Melalui kerjasama ini, IMU telah memberi peluang kepada lebih daripada 3,000 pelajar untuk melengkapkan Ijazah di Universiti-Universiti berprestij ini.

Kampus induk IMU terletak di Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malaysia. Pada masa ini, (IMU) International Medical University mempunyai pelajar-pelajar lebih 3,300 daripada pelbagai programnya dengan 2,880 pelajar yang berpangkalan di Bukit Jalil, manakala 420 lagi di sekolah-sekolah klinikal. IMU juga telah bermain menjadi tuan rumah kepada lebih 200 pelajar antarabangsa yang mewakili 30 buah negara di seluruh dunia.

(IMU) International Medical University mengalu-alukan permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dan layak dipertimbangkan untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (IMU) International Medical University Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong IMU yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!