5 Jawatan Kosong IOI Corporation Berhad Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong IOI Corporation Berhad Bulan November 2013

IOI Corporation Berhad
Jawatan Kosong IOI Corporation Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 23 dan 24 November 2013.

IOI Corporation Berhad biasanya dirujuk sebagai IOI, telah ditubuhkan pada 31 Oktober 1969 sebagai Industrial Oxygen Incorporated Sdn Bhd. IOI adalah salah satu konglomerat terbesar di Malaysia yang bermula dari pembuatan gas perindustrian.

Ia meneroka ke dalam pembangunan hartanah pada tahun 1982, diikuti oleh ladang kelapa sawit pada 1985. Pada Jun 2009, Kumpulan IOI menggaji lebih daripada 30,000 kakitangan, lebih daripada 23 kewarganegaraan yang berbeza di 15 buah negara. Kumpulan IOI beroperasi di 152,000 hektar ladang kelapa sawit di Malaysia dan 83,000 hektar di Indonesia. Ia mempunyai 12 kilang minyak sawit dengan kapasiti pengilangan jumlah sebanyak 4.1 juta tan setahun di 80 buah ladang seluruh Malaysia.

IOI Corporation Berhad mempelawa calon yang berbakat, inovatif dan berpandangan jauh untuk membantu mereka maju ke hadapan dengan mengemukakan permohonan bagi mengisi mana-mana kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong IOI Corporation Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong IOI Corporation Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!