5 Jawatan Kosong MIROS Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong MIROS Bulan November 2013

MIROS
Jawatan Kosong MIROS November 2013.

Tarikh tutup: 11 November 2013.

Malaysian Institute of Road Safety Research (MIROS), ditubuhkan pada 3 Januari 2007, MIROS berfungsi sebagai pusat sehenti untuk penjanaan dan penyebaran maklumat keselamatan jalan raya melalui media cetak dan program latihan yang bersepadu. MIROS menjalankan kajian dan menilai prosedur semasa mengenai keselamatan jalan raya untuk menjana maklumat yang akan membentuk teras kepada program-program intervensi berasaskan bukti untuk meningkatkan keselamatan jalan raya.

Malaysian Institute of Road Safety Research (MIROS) mempelawa calon yang berkelayakan, berminat dan komited serta ikhlas untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Pegawai Penyelidik Q53/54-Q41
02. Pegawai Penyelidik Sosial N41
03. Pegawai Penyelidik Sosial N48
04. Penolong Pegawai Penyelidik Q27
05. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17

Cara memohoh:

a) Permohonan hendaklah secara atas talian / online melalui portal permohonan jawatan online MIROS. Sila gunakan pautan berikut:


b) Pengguna kali pertama portal ini dikehendaki mendaftar akaun permohonan sebelum boleh meneruskan proses.

c) Iklan asal jawatan kosong MIROS ini boleh dirujuk melalui pautan yang disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!