5 Jawatan Kosong SEMBONIA Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong SEMBONIA Bulan November 2013

SEMBONIA
Jawatan Kosong SEMBONIA November 2013.

Tarikh tutup: 20 November 2013.

SEMBONIA - mewakili kualiti indah dan keaslian rasa serta gaya seorang pereka dari dahulu sehingga kini.

Sejak ditubuhkan pada tahun 1994, SEMBONIA adalah salah satu jenama kulit-pakaian yang semakin meningkat. Ianya satu jenama dengan pelbagai produk termasuk Kasut, beg dan aksesori kulit lain. Dengan rangkaian kedai-kedai lebih 88 buah dalam 10 buah negara, jenama ini menawarkan reka-bentuk serba boleh yang membuat ia untuk setiap individu dengan fesyen unik persona.

SEMBONIA (SBG HOLDINGS SDN BHD) mempelawa calon yang berminat, sesuai dan berkelayakan untuk menjawat jawatan berikut untuk memohon:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SEMBONIA (SBG HOLDINGS SDN BHD) ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong SEMBONIA yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!