5 Jawatan Kosong SIRIM QAS International Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong SIRIM QAS International Bulan Disember 2013

SIRIM QAS International
Jawatan Kosong SIRIM QAS International Disember 2013.

Tarikh tutup: 02 Disember 2013.

SIRIM QAS International Sdn. Bhd., sebuah anak syarikat milik penuh SIRIM Berhad, merupakan peneraju pensijilan, pemeriksaan dan ujian badan Malaysia. Sebagai penyedia penyelesaian sehenti, kami menawarkan perkhidmatan kepada Keratan rentas sektor ekonomi yang terdiri daripada sektor elektrik dan elektronik untuk pengurusan hutan dan pembinaan dan sektor pembinaan.

SIRIM QAS International menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan berikut:

-Pensijilan sistem pengurusan
-Pensijilan produk
-Pemeriksaan Kejuruteraan
-Pemeriksaan bagi pihak badan-badan Pensijilan yang lain dan lain-lain pemeriksaan pihak ketiga
-Ujian

SIRIM QAS International dengan ini mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi kekosongan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SIRIM QAS International ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong SIRIM QAS International, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong SIRIM QAS International yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!