6 Jawatan Kosong (LGM) Lembaga Getah Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

6 Jawatan Kosong (LGM) Lembaga Getah Malaysia Bulan November 2013

(LGM) Lembaga Getah Malaysia
Jawatan Kosong (LGM) Lembaga Getah Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 04 November 2013

(LGM) Lembaga Getah Malaysia merupakan badan yang bertanggungjawab terhadap industri getah di negara ini. Telah ditubuhkan pada 01 Januari 1998 dan merupakan gabungan tiga badan yakni: RRIM, MRRDB DAN MRELB.

(LGM) Lembaga Getah Malaysia telah menyumbang kepada pembangunan industri getah selama 78 tahun. Kecemerlangan R&D NR, dicapai dengan getah Research Institute of Malaysia (RRIM), telah mempunyai kesan ke atas industri Malaysia NR dan NR lain negara-negara pengeluar. Objektif utama LGM ialah untuk membantu dalam pembangunan dan pemodenan Industri Getah Malaysia dalam semua aspek daripada penanaman pokok getah, pengeluaran dan pemprosesan getah mentah, pembuatan barangan getah dan pemasaran getah dan produk getah.

(LGM) Lembaga Getah Malaysia mempelawa permohonan daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan, komited dan serius untuk berkhidmat bersama mereka dengan mengsisi kekosongan jawatan berikut:

01. Akauntan Gred W41
02. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29
03. Penolong Pegawai Tadbir Gred N27
04. Pembantu Tadbir Kewangan Gred W17
05. Pemandu Kenderaan Gred R3
06. Operator Loji Gred R3

Cara memohon:

a) Permohonan secara online dengan melayari Portal jobsmalaysia. Ikuti pautan di bawah untuk ke portal pekerjaan tersebut:


b) Selepas membuat permohonan, sila cetak borang permohonona online untuk simpanan. Jika layak dipanggil temu duga, anda perlu membawa borang permohonan tersebut beserta dengan:

-Salinan Sijil, Salinan Kad Pengenalan, Sijil Berhenti Sekolah dan Sijil Kelahiran dan gambar terkini berukuran pasport ditampal pada borang permohonan.

c) Iklan asal jawatan kosong (LGM) Lembaga Getah Malaysia ini boleh dibaca melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!