6 Jawatan Kosong Perbadanan Stadium Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

6 Jawatan Kosong Perbadanan Stadium Malaysia Bulan November 2013

Perbadanan Stadium Malaysia
Jawatan Kosong (PSM) Perbadanan Stadium Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 15 November 2013.

Perbadanan Stadium Merdeka (PSM) telah ditubuhkan melalui Akta Parlimen No 11 Tahun 1963 (Federation Of Malaya,Act of Parliament, No.11 of 1963). Melalui akta ini PSM telah ditubuhkan sebagai sebuah Badan Berkanun Persekutuan berkuatkuasa mulai 26 Disember 1963 dan mengguna pakai Akta PSM 1963 (Akta 433).

Sehingga berakhirnya tahun 2010, PSM telah diamanahkan oleh kerajaan untuk mentadbir dan mengurus Kompleks Sukan Negara (KSN) yang terdiri daripada empat (4) buah Kompleks Sukan.

(PSM) Perbadanan Stadium Malaysia melalui iklan terkininya mempelawa calon yang berminat, berkelayakan dan berumur 18 tahun ke atas untuk memohon mana-mana jawatan kosong yang disenaraikan di bawah:

01. JURUTERA (AWAM) J41
02. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F29
03. PENOLONG AKAUNTAN W27
04. JURUTEKNIK KOMPUTER FT17
05. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W17
06. JURUTEKNIK (ELEKTRIK) - SARAWAK J17

Cara Memohon:

a) Borang permohonan boleh didapati dari laman sesawang www. stadium.gov.my atau di CAWANGAN SUMBER MANUSIA,BAHAGIAN PENGURUSAN DAN KEWANGAN,PERBADANAN STADIUM MALAYSIA, Aras 1, Stadium Nasional, Kompleks Sukan Negara Bukit Jalil, 57700 Sri Petaling, Kuala Lumpur, atau muaturun daripada pautan yang disediakan di bawah:


b) Semua Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan kad pengenalan, salinan sijil kelahiran, salinan sijil-sijil persekolahan, salinan kursus/aktiviti yang pernah disertai yang telah disahkan dan sekeping gambar berukuran pasport.

c) Borang yang telah lengkap hendaklah ditulis nama jawatan di sebelah kiri atas sampul surat dan dikirim kepada :-

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
PERBADANAN STADIUM MALAYSIA
Aras 1, Stadium NasionalKompleks Sukan Negara Bukit Jalil
57700 Sri Petaling, Kuala Lumpur

d) Iklan asal jawatan kosong Perbadanan Stadium Malaysia ini boleh dicapai melalui pautan yang kami sediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!