6 Jawatan Kosong SEGi University Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

6 Jawatan Kosong SEGi University Bulan November 2013

SEGi University
Jawatan Kosong SEGi University November 2013.

Tarikh tutup: 23 dan 25 November 2013.

SEGi University, diasaskan pada tahun 1977 sebagai Sistematik Kolej, terletak di Kuala Lumpur. SEGi University merupakan universiti swasta di Malaysia dengan lebih 23,000 pelajar di Kampus di UEP Subang Jaya, Kota Damansara, Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Sarawak.

SEGi Universiti menawarkan program yang bersekutu dengan Sheffield University, University of Abertay Dundee, University of Sunderland & the University of Greenwich, United Kingdom, University of Southern Queensland, Australia dan Upper Iowa University di Amerika Syarikat.

SEGi University mempelawa warganegara Malaysia yang berkebolehan, berbakat serta berkelayakan untuk bersama-sama mereka menerajui bidang pendidikan swasta dengan mengemukakan permohonan bagi mana-mana jawatan kosong di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong SEGi University ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong SEGi University yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!