Jawatan Kosong AMCHAM Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong AMCHAM Malaysia Bulan November 2013

AMCHAM Malaysia
Jawatan Kosong AMCHAM Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 18 November 2013.

American Malaysian Chamber of Commerce (AMCHAM Malaysia) adalah Persatuan Perniagaan Antarabanga di Malaysia, dengan lebih daripada 1000 anggota yang mewakili Amerika, Malaysia, dan Syarikat-syarikat antarabangsa yang lain. AMCHAM adalah suara perniagaan Amerika Syarikat di Malaysia.

American Malaysian Chamber of Commerce (AMCHAM Malaysia) menyediakan maklumat berkaitan perniagaan kepada ahlinya, aktif menjadi platform untuk mewakili ahli-ahli berkepentingan seperti Malaysia dan kerajaan Amerika Syarikat dan menganjurkan pelbagai acara-acara rangkaian sosial, membolehkan ahli-ahli berinteraksi dan menjalin hubungan lebih rapat dengan perniagaan Malaysia dan masyarakat tempatan.

AMCHAM Malaysia sedang mencari calon yang sesuai untuk menyumbang kepada organisasi mereka dengan mengisi jawatan diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong American Malaysian Chamber of Commerce (AMCHAM Malaysia) ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong American Malaysian Chamber of Commerce yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!