Jawatan Kosong Courts Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Courts Malaysia Bulan November 2013

Courts Malaysia
Jawatan Kosong Courts Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 21 November 2013.

Courts adalah peruncit terbesar elektronik dan perabot di Malaysia dengan rangkaian 60 Kedai-kedai di seluruh negara dan kekuatan kakitangan seramai 1,500 orang. Courts telah berkhidmat di Malaysia selama 26 tahun.

Perniagaan teras Kumpulan peruncitan elektronik Courts adalah daripada jenama popular seperti Samsung, Sharp, Sony, Philips, Panasonic, JVC, LG, Toshiba, Canon, kreatif, Apple, Microsoft dan Acer serta barangan perabot.

Misi Courts adalah "“We make aspirational home products easily affordable". Courts merupakan peneraju dalam memberikan gaya hidup yang berpatutan melalui tawaran kredit yang unggul serta menawarkan lanjutan jaminan yang memberikan pelanggan ketenangan fikiran mengetahui bahawa pembelian mereka dilindungi.

Courts Malaysia Sdn Bhd mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berkelayakan dan sesuai untuk jawatan kosong yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Courts Malaysia Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Courts Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!