Jawatan Kosong International University of Malaya-Wales Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong International University of Malaya-Wales Bulan November 2013

International University of Malaya-Wales
Jawatan Kosong International University of Malaya-Wales November 2013.

Tarikh tutup: 30 November 2013.

International University of Malaya-Wales (IUMW) merupakan sebuah Universiti swasta yang terletak di Kuala Lumpur dan merupakan perkongsian antara Universiti of Wales / David Trinity Saint dan Universiti Malaya (Malaysia). IUMW didaftarkan di bawah Akta 555 - Malaysian Private Higher Educational Institution Act. IUMW menjanjikan pengalaman pembelajaran antarabangsa, dengan kepimpinan inovatif dan bakat akademik dari seluruh dunia.

International University of Malaya-Wales memerlukan individu yang kompeten dalam bidang IT, bersemangat kental dan inovatif untuk mengisi kekosongan jawatan yang mereka diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong International University of Malaya-Wales (IUMW) ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong International University of Malaya-Wales (IUMW) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!