Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


Jawatan Kosong iPay88 Bulan November 2013

iPay88
Jawatan Kosong iPay88 Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 16 November 2013.

iPay88 Sdn Bhd diperbadankan pada tahun 2006 dan dianugerahkan MSC status oleh Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDEC) pada Jun 2007.

iPay88 adalah sebuah Wilayah pembayaran gerbang pembekal terkemuka di Asia Tenggara. Kami mempunyai lebih daripada 180 kuat pasukan profesional di Malaysia, Singapura, Indonesia, Filipina dan Thailand. Sejak 2006, iPay88 telah berjaya memberikan kelebihan daya saing melalui e-dagang dan perkhidmatan pembayaran dalam talian untuk peniaga-peniaga yang menerima lebih daripada 5000 secara global dan serantau.

iPay88 mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, layak dan bersahsiah sesuai untuk menyertai organisasi iPay88 dengan memohon bagi jawatan kosong berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong iPay88 Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong iPay88 yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!