Jawatan Kosong Jotun Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Jotun Malaysia Bulan November 2013

Jotun (Malaysia)
Jawatan Kosong Jotun (Malaysia) Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 14 dan 17 November 2013.

Jotun adalah salah satu pengeluar Cat hiasan terkemuka dunia, marin, lapisan pelindung dan serbuk. Kumpulan Jotun mempunyai 71 Syarikat dan 36 kilang pengeluaran di semua benua. Produk Jotun boleh didapati di lebih daripada 90 buah negara melalui anak-anak syarikat, usaha sama, ejen, Pejabat Cawangan dan pengedar-pengedar cat.

Jumlah jualan Jotun tahun 2012 adalah lebih kurang RM15,852 juta dan mempunyai pekerja melebihi 9,000. Jotun terbahagi kepada empat segmen dan di tujuh kawasan-kawasan geografi, dan Kumpulan Jotun beribupejabat di Sandefjord, Norway.

Jotun Malaysia mempersilakan calon yang berkebolehan dan layak untuk menyertai mereka dengan mengisi jawatan kosong di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Jotun Malaysia ini dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Jotun Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!