Jawatan Kosong (MDKS) Majlis Daerah Kuala Selangor Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (MDKS) Majlis Daerah Kuala Selangor Bulan November 2013

Majlis Daerah Kuala Selangor
Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Selangor November 2013.

Tarikh tutup: 15 November 2013.

Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) ditubuhkan pada tahun 1978 melalui Pemberitahuan Undang-Undang Negeri Selangor 18/78.  Ianya adalah gabungan dari 5 majlis tempatan iaitu: Majlis Tempatan Kuala Selangor, Majlis Tempatan Tanjong Karang, Majlis Tempatan Batang Berjuntai ( Bestari Jaya ), Majlis Tempatan Ijok dan Majlis Tempatan Jeram.

Luas kawasan MDKS adalah 119,452.46 hektar manakala jumlah penduduk kawasan Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) sehingga 2011 adalah 272,980  orang dan pegangan harta berkadar sehingga JANUARI 2013 adalah sebanyak 58,893 unit pegangan.

Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) melalui iklan terbarunya mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara yang berkelayakan dan berumur 18 tahun ke atas untuk mengisi kekosongan yang ditawarkan di bawah:

01. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA - J29

Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara atas talian / online melalui portal rasmi Majlis Daerah Kuala Selangor.

b) Pemohon dikehendaki melampirkan resume lengkap dan komprehensif dalam format PDF.

c) Iklan asal jawatan kosong Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) termasuk kelayakan diperlukan dan untuk memulakan proses permohonan boleh dibuat dengan melayari pautan yang disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!