Jawatan Kosong Mitsubishi Motors Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Mitsubishi Motors Malaysia Bulan November 2013

Mitsubishi Malaysia
Jawatan Kosong Mitsubishi Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 22 November 2013.

Mitsubishi Motors Corporation adalah pengeluar kereta multinasional yang beribu pejabat di Minato, Tokyo, Jepun. Pada 2011, Mitsubishi Motors adalah pembuat kereta keenam terbesar di Jepun dan ke-16 terbesar di seluruh dunia dari segi pengeluaran. Ia adalah sebahagian daripada keiretsu Mitsubishi, dahulunya industri Kumpulan terbesar di Jepun, dan telah ditubuhkan pada tahun 1970 daripada bahagian automotif daripada syarikat Mitsubishi Heavy Industries.

Mitsubishi Motors Malaysia Sdn Bhd adalah pengedar eksklusif kereta penumpang daripada Mitsubishi Motors Jepun. Mitsubishi Motors Malaysia Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 29 Januari 2005 dengan pembahagian saham di antara Mitsubishi Corporation sebanyak 52 dan EON Berhad sebanyak 48% bersamaan dengan modal berbayar berjumlah 60 juta.

Mitsubishi Motors Malaysia mengalu-alukan calon yang layak, berkredibel dan inovatif untuk menyertai syarikat mereka dengan mengisi jawatan kosong yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Mitsubishi Motors Malaysia ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Mitsubishi Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!