Jawatan Kosong NAZA Corporation Holdings Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong NAZA Corporation Holdings Bulan November 2013

NAZA
Jawatan Kosong NAZA Corporation Holdings Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 20 - 24 November 2013.

NAZA Corporation Holdings Sdn Bhd adalah konglomerat automotif persendirian terbesar di Malaysia, Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1975. Dari permulaan yang sederhana sebagai peniaga kereta terpakai, jenama Naza kini telah berkembang dan berkembang dalam pasaran automotif Malaysia.

Kia Motors adalah pembuat automotif pertama yang berjaya diperolehi oleh Naza Corp pada lewat tahun 90-an. Di bawah Naza Corp, jenama Kia berkembang menjadi salah satu jenama yang paling berjaya di pasaran Malaysia.

Pada bulan Januari 2008, Naza Corp sekali lagi berjaya memperolehi perjanjian francais dengan pembuat automotif utama yang lain apabila ia telah dilantik sebagai Pengedar rasmi Peugeot di Malaysia. Di bawah kendalian Naza Corp, Peugeot dengan cepat menjadi salah satu jenama yang paling cepat berkembang di Malaysia.

NAZA Corporation Holdings Sdn Bhd mempersilakan calon yang berminat dan memenuhi kelayakan yang diperlukan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong semasa yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong NAZA Corporation Holdings ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong NAZA Corporation Holdings yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Berminat memohon jawatan jururawat di hospital swasta? Jururawat di hospital kerajaan? Tertanya-tanya apakah soalan yang kerap ditanya dalam temuduga Jururawat? Bagaimana pula menjawabnya? Semua persoalan ini dan banyak lagi ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!