Jawatan Kosong PADINI Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong PADINI Bulan November 2013

PADINI
Jawatan Kosong PADINI November 2013.

Tarikh tutup: 17 November 2013.

Padini Holdings Berhad menjual kasut dan aksesori serta pakaian lelaki dan wanita, produk-produk sampingan, pakaian kanak-kanak, pakaian ibu mengandung dan lain-lain aksesori melalui anak-anak syarikatnya. Jenama yang paling menonjol adalah PADINI dan VINCCI. Barang-barang keluaran Padini akan dieksport ke negara-negara Asia.

Barangan Padini Holdings Berhad dipamerkan dan dijual di gadung pakaian dan kedai-kedai konsep Padini. Kedai konsep Padini ialah suatu konsep dimana semua barangan keluaran Padini Holdings Berhad dijual di bawah satu bumbung atau 'one-stopp-shopping'. Kedai pertama seumpama ini telah dibuka di 1 Utama pada pertengahan tahun 2000. Fokus utama Padini pada ketika ini ialah pada peruncitan pantas: Dimana produk baru yang dikeluarkan akan diperkenalkan talam talian (online) selewatnya dalam tempoh seminggu.

Padini Holdings Berhad mempelawa calon yang berjiwa besar dan komited untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan seperti di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Padini Holdings Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Padini Holdings yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!