Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan Bulan November 2013

Perbadanan Menteri Besar Kelantan
Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan November 2013.

Tarikh tutup: 27 November 2013

Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) telah ditubuhkan pada 1956 dan telah diperbadankan kemudiannya menerusi Enakmen 1950.

Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) secara asasnya adalah syarikat di bawah kerajaan Negeri Kelantan dan menjalankan pelbagai aktiviti perniagaan dalam sektor pertanian dan perladangan, bioteknologi, dinar dirham, pemaju hartanah, infrastruktur, sumber mineral, teknologi animasi dan kursus multimedia serta menyediakan perlindungan takaful kepada warga emas.

Perbadanan Menteri Besar Kelantan mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan dan komited untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong PMBK yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!