Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Bulan November 2013

PNB
Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 29 November 2013.

(PNB) Permodalan Nasional Berhad, merupakan syarikat pengurusan dana terbesar di Malaysia. PNB ditubuhkan pada 17 Mac 1978 berdasarkan idea dari Tengku Razaleigh Hamzah. Ibu Pejabat PNB terletak di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur berdekatan dengan bangunan Tabung Haji. PNB merupakan syarikat induk bagi Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) yang menjalankan sebilangan skim dana amanah dan adalah sebuah anak syarikat milik penuh Yayasan Pelaburan Bumiputra. PNB juga mempunyai pejabat-pejabat luar seperti di Singapura, London dan Tokyo.

PNB mengalu-alukan permohonan daripada individu yang berkredibel, amanah dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:

01. Associate, Risk Management

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong PNB yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!
----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!