Jawatan Kosong Power Root Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Power Root Bulan November 2013

Power Root
Jawatan Kosong Power Root Marketing Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 24 November 2013.

Power Root Marketing Sdn Bhd kini merupakan anak syarikat tersenarai awam: POWER ROOT BERHAD (dahulu dikenali sebagai Natural Bio Resources Berhad), sebuah syarikat yang tersenarai pada pasaran utama Bursa Malaysia Securities Berhad.

Power Root telah ditubuhkan pada 23 Julai 1999 di Johor Bahru, Johor. Ia adalah sebuah syarikat yang terkemuka membangun serta mempromosikan minuman tenaga herba yang diperkukuhkan dengan dua herba utama: Eurycoma longifolia Jack atau lebih dikenali sebagai "Tongkat Ali" dan Labisia Pumilia dan Pathoina atau "Kacip Fatimah". Herba ini berasal dari Malaysia dan sifatnya mempromosikan kesejahteraan fizikal serta dipandang tinggi oleh rakyat Malaysia.

Power Root mempelawa calon yang bersesuaian dari segi keperluan yang dinyatakan, bersahsiah elok dan berminat untuk menyertai menyertai mereka dengan memohon jawatan kosong yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Power Root Marketing Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Power Root yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!