Jawatan Kosong Raffles College Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Raffles College Bulan November 2013

Raffles College
Jawatan Kosong Raffles College November 2013.

Tarikh tutup: 24 November 2013.

Lebih daripada 20,000 orang pelajar mendaftar dalam program Raffles College of Higher Education Kuala Lumpur (RCHEKL). 31 bandar mendapat manfaat dari pendidikan berkualiti tinggi yang menyediakan graduan dengan pengalaman pembelajaran hands-on yang sempurna yang berkaitan dengan industri ini.

Raffles College of Higher Education Kuala Lumpur (RCHEKL) (dahulunya dikenali sebagai sekolah reka bentuk antarabangsa LaSalle) ditubuhkan pada tahun 1994 dan merupakan sebahagian dari Perbadanan Pendidikan Raffles - Kumpulan pendidikan swasta terbesar di Asia-Pasifik. Sejak Penubuhan kolej yang pertama di Singapura pada tahun 1990, Kumpulan ini telah berkembang untuk mengendalikan 34 Kolej di 12 negara di rantau Asia-Pasifik: Australia, Kemboja, China, India, Indonesia, Malaysia, Mongolia, Filipina, Singapura, Sri Lanka, Thailand dan Arab Saudi.

Raffles College mempelawa bakat yang benar-benar bersinar dan berkelayakan untuk memohon jawatan kosong yang sedang mereka tawarkan dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Raffles College of Higher Education ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Raffles College yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!