Jawatan Kosong SAMSUNG Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong SAMSUNG Malaysia Bulan November 2013

SAMSUNG Malaysia
Jawatan Kosong SAMSUNG Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 17 November 2013.

Dari awal penubuhannya sebagai sebuah eksport perniagaan kecil di Taegu, Korea, Samsung telah berkembang menjadi sebagai salah satu daripada syarikat elektronik terkemuka di dunia.

Selama lebih 70 tahun, Samsung telah didedikasikan untuk menjadikan dunia ini sebagai tempat yang lebih baik melalui pelbagai penggunaan teknologi canggih, pembinaan bangunan pencakar langit dan loji, faedah petrokimia, fesyen, kecanggihan perubatan, kewangan, hotel dan banyak lagi. Samsung Electronics, mengetuai pasaran global dalam sektor perkilangan dan media digital elektronik berteknologi tinggi.

Melalui produk-produk inovatif dan Perkhidmatan boleh dipercayai; pekerja berbakat; satu pendekatan yang bertanggungjawab untuk perniagaan dan global; dan kerjasama dengan rakan-rakan dan pelanggan, Samsung membawa satu arah baru dunia yang imaginatif.

Samsung Electronics (M) Sdn Bhd mengalu-alukan permohonan daripada seluruh warganegara yang berkelayakan, inovatif dan kreatif untuk menyertai mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Samsung Electronics (M) Sdn Bhd ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Samsung Electronics (M) Sdn Bhd yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!