Jawatan Kosong Suria KLCC Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Suria KLCC Bulan Disember 2013

Suria KLCC
Jawatan Kosong Suria KLCC Sdn Bhd Disember 2013.

Tarikh tutup: 13 Disember 2013.

Suria KLCC Group, adalah pengendali tiga destinasi membeli-belah: Suria KLCC, Pusat membeli-belah Alamanda dan Mesra Mall. Komited untuk menyampaikan pengalaman membeli-belah yang tidak dapat dilupakan di mana pelanggan boleh membeli-belah, menjamu selera dan berhibur.

Suria KLCC, yang terletak di tengah-tengah segitiga emas Kuala Lumpur adalah destinasi membeli-belah terunggul di Malaysia dan menyediakan kombinasi yang unik dari alam semula jadi, seni & budaya dan pendidikan yang ditetapkan terhadap persekitaran yang menenangkan dan kemudahan-kemudahan state-of-the-art. Alamanda Shopping Centre yang terletak di ibu negara Putrajaya menawarkan pelbagai kedai-kedai, Restoran dan pusat hiburan di tengah-tengah kehijauan dan landskap laluan. Mesra Mall di Kemasik, Terengganu menawarkan pelbagai kemudahan Hiburan, sukan dan kedai-kedai khusus. Selain daripada tiga Pusat beli belah ini, Suria KLCC juga menguruskan Anjung, kompleks membeli-belah tiga tingkat yang terletak di Presint 1 di Putrajaya.

Suria KLCC Sdn Bhd mengalu-alukan permohonan daripada calon yang menepati kelayakan, mahir berbahasa BM dan BI serta mempunyai minat agar mengemukan permohonan bagi jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Suria KLCC Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Suria KLCC yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!