Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation Bulan Disember 2013

(TNEC) TNB Engineering Corporation
Jawatan Kosong (TNEC) TNB Engineering Corporation Disember 2013.

Tarikh tutup: 15 Disember 2013.

Ditubuhkan pada tahun 1993, TNB Engineering Corporation Sdn Bhd, atau juga dikenali sebagai TNEC adalah merupakan anak syarikat milik penuh Tenaga Nasional Berhad (TNB), penyedia utiliti elektrik utama di Malaysia. TNB telah mempelbagaikan perniagaan ke bidang-bidang seperti pembuatan peralatan kuasa seperti Transformer, kabel dan peralatan suis, dan menyediakan perkhidmatan projek. TNEC telah diberi kepercayaan untuk menyediakan perkhidmatan projek serta membangunkan projek-projek berkaitan tenaga, dan hari ini ia mempunyai pengalaman yang luas dalam pembangunan, Reka bentuk, pembinaan, operasi dan penyelenggaraan loji-loji sistem penyejukan Daerah (DC) dan rangkaian, selama tempoh lebih daripada 10 tahun.

(TNEC) TNB Kejuruteraan Perbadanan perniagaan teras sebagai pemaju, kontraktor EPC dan operasi dan penyelenggaraan kontraktor dalam perniagaan tenaga yang berkaitan dalam bidang sistem pengurusan kemudahan sistem penyejukan Daerah, sistem penjanaan bersama, dan lain-lain berkaitan green teknologi baru, di mana Syarikat pemacu yang menjalankan pelbagai perkhidmatan yang melibatkan konsep atau daya maju perniagaan kajian menyeluruh operasi dan penyelenggaraan sistem-sistem tersebut dan penyerahan sistem balik kepada pelanggan selepas beberapa kontrak tahun. DC adalah trend masa depan sistem penghawa dingin yang besar dan pilihan semula jadi bagi pemilik jauh - harta berpandangan di Malaysia.

(TNEC) TNB Engineering Corporation mempelawa calon yang berkelayakan, berminat dan benar-benar bersemangat untuk menyertai organisasi mereka lebih maju ke hadapan dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (TNEC) TNB Engineering Corporation ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong TNB Engineering Corporation Sdn Bhd (TNEC) menerusi portal jobstreet, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong TNB Engineering Corporation yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!