Jawatan Kosong Top Glove Corporation Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Top Glove Corporation Bulan November 2013

Top Glove
Jawatan Kosong Top Glove Corporation Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 24 November 2013.

Top Glove telah ditubuhkan pada tahun 1991. Bermula sebagai sebuah perusahaan sederhana dengan 1 kilang dan 3 barisan pengeluaran dan 100 kakitangan. Top Glove Corporation Berhad kin telah muncul sebagai pengeluar sarung tangan getah terbesar di dunia dengan 25 kilang di Malaysia (Klang, Banting, Lukut & Ipoh), China dan Thailand. Memiliki 467 barisan pengeluaran dengan kapasiti 42 bilion sarung tangan setahun dan mengeksport ke lebih daripada 185 buah negara di seluruh dunia.

Top Glove Corporation Berhad mengalu-alukan kedatangan anda ke dalam organisasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang sedang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Top Glove Corporation Berhad ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Top Glove Corporation yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!