Jawatan Kosong Touch ‘n Go Sdn Bhd Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Touch ‘n Go Sdn Bhd Bulan November 2013

Touch ‘n Go
Jawatan Kosong Touch ‘n Go November 2013.

Tarikh tutup: 27 November 2013.

Touch ‘n Go Sdn Bhd telah ditubuhkan pada Oktober 1996 di mana ia melancarkan perkhidmatannya pada Mac 1997 di Lebuhraya Metramac dan Lebuhraya PLUS. Ia menyediakan cara pembayaran melalui kad e-pembayaran prabayar yang dipanggil kad Touch 'n Go.

Touch 'n Go adalah satu-satunya pengendali kutipan tol elektronik (ETC) untuk semua lebuh raya di Semenanjung Malaysia. Ia juga telah diterima sebagai yang biasa Tiket sistem (CTS) bagi pengangkutan awam yang utama di Lembah Klang. Di samping itu, Touch 'n Go telah turut mempelbagaikan ke dalam tempat letak kereta, Taman tema dan kedai-kedai runcit terpilih.

Touch ‘n Go memerlukan individu yang kompetatif, berkeyakinan dan kreatif untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Touch 'n Go Sdn Bhd ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Touch 'n Go yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!