Jawatan Kosong UCSI University Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong UCSI University Bulan November 2013

UCSI University
Jawatan Kosong UCSI University November 2013.

Tarikh tutup: 23 November 2013.

UCSI University telah ditubuhkan pada tahun 1986. Pada asalnya ia dikenali sebagai Canadian Institute Computer Studies, Sekolah ini telah berkembang dengan Akreditasi. Pada tahun 1990, ia menjadi Sedaya College, Kolej Antarabangsa Sedaya kemudian. Pada tahun 2003, ia menjadi Universiti Kolej Sedaya International (UCSI), dan pada tahun 2008 apabila ia menjadi sebuah Universiti penuh dinamakan Universiti UCSI.

Kampus-kampus utamanya terletak di Cheras, Kuala Lumpur, Marang, Terengganu dan Kuching, Sarawak. UCSI university mempunyai anak kampus, Perdana College Malaysia, di Dhaka, Bangladesh. Bilangan pelajar yang melebihi 10,000. 38% daripada populasi pelajar adalah antarabangsa. UCSI bekerjasama dengan universiti-universiti di Australia, New Zealand, United Kingdom, Amerika Syarikat dan Kanada.

UCSI University mengalu-alukan kedatang anda ke dalam organisasi mereka, sila kemukakan permohonan anda bagi mengisi jawatan kosong yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong UCSI University ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong UCSI University yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!