Jawatan Kosong Universiti Tun Abdul RazaK Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Universiti Tun Abdul RazaK Bulan November 2013

Universiti Tun Abdul Razak
Jawatan Kosong Universiti Tun Abdul Razak November 2013.

Tarikh tutup: 10 November 2013.

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) yang sebelum ini dikenali dengan nama singkatan UNITAR merupakan institusi pendidikan tinggi swasta Malaysia pertama yang memperolehi status MSC. Universiti Tun Abdul Razak ini dinamakan sempena nama Perdana Menteri Malaysia yang kedua iaitu Allahyarham YAB Tun Abdul Razak.

Universiti Tun Abdul Razak juga merupakan institusi pengajian tinggi swasta yang mendapat pensijilan ISO 9001:2000 di Malaysia. Universiti Tun Abdul Razak menggabungkan kelas berbentuk konvensional dengan penggunaan berkesan bahan-bahan kursus berasaskan laman sesawang serta proses pengajaran dan pembelajaran dalam talian. Kini, Universiti Tun Abdul Razak memiliki 2 buah kampus utama: Kampus PINTAR di Petaling Jaya, Selangor dan Tun Razak City Campus (juga dikenali sebagai Kampus RAZAK) di Kuala Lumpur.

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) mengalu-alukan permohonan daripada semua calon yang berminat untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!