Jawatan Kosong UTUSAN Melayu Berhad Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong UTUSAN Melayu Berhad Bulan November 2013

UTUSAN Malaysia
Jawatan Kosong UTUSAN Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 11 November 2013.

Hari ini, UTUSAN Melayu Berhad telah menjadi industri yang mempelbagai dengan aktiviti utamanya yakni bidang penerbitan, percetakan, pengiklanan dan perkhidmatan online.

Dengan lebih daripada 10 syarikat berada di bawahnya, ia menjadi badan yang unggul. Dalam satu tinjauan kajiselidik dilakukan terhadap penerbitan di Malaysia oleh AC Nielson, dua akhbar utama dalam kumpulan UTUSAN iaitu Utusan malaysia dan Mingguan Malaysia serta empat majalah terjenal (Mastika, mangga, URTV dan Wanita) secara konsiten telah mencapai dan mengekalkan jumlah edaran dan jumlah pembacaan yang tertinggi.

UTUSAN Melayu Berhad menjemput calon yang berkelayakan, kreatif, berinovasi dan bermotivasi tinggi untuk memenuhi kekosongan jawatan yang sedang mereka iklankan di bawah:

01. Secretarial Executive

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong UTUSAN Melayu Berhad ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong UTUSAN Melayu Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!