2 Jawatan Kosong Bank Rakyat Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Bank Rakyat Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong Bank Rakyat
Jawatan Kosong Bank Rakyat Januari 2014.

Tarikh tutup: 27 Disember 2013 dan 11 Januari 2014.

Dari sebuah bank konvensional, Bank Rakyat telah mengambil satu langkah besar dalam tahun 1993 untuk menjadi Syariah yang berlandaskan pada empat daripada cawangan-cawangan dan seterusnya menjadi sebuah bank Koperasi Islam sepenuhnya pada awal tahun 2003, Bilakah ia berjaya ditukar kira-kira aset konvensional 1.1% untuk mematuhi garis panduan Syariah.

Sehubungan itu, Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad dengan ini mempersilakan calon yang berbakat, layak, mahir dan komited untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang sedang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Bank Rakyat ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Bank Rakyat melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Bank Rakyat yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!