2 Jawatan Kosong (JCorp) Johor Corporation Bulan Disember 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong (JCorp) Johor Corporation Bulan Disember 2013

(JCorp) Johor Corporation
Jawatan Kosong (JCorp) Johor Corporation Disember 2013.

Tarikh tutup: 25 Disember 2013.

Johor Corporation (JCorp) telah ditubuhkan sebagai syarikat awam dan badan berkanun melalui Enakmen Johor No. 4 1968 (sebagaimana dipinda di bawah Enakmen No. 5 1995). Sebagai sebuah negeri Investment Corporation, JCorp melalui Kumpulan syarikatnya terlibat dalam perniagaan-perniagaan utama yang merangkumi minyak sawit (Kulim), pakar penjagaan kesihatan, makanan & cepat Perkhidmatan Restoran khidmat, hartanah, Perkhidmatan sokongan dan pelaburan, Hospitaliti, Intrapreneur Venture serta perniagaan baru.

JCorp telah menjadi pemain utama dalam beberapa perniagaan terasnya, khususnya dalam perkhidmatan pakar penjagaan kesihatan serta makanan & restoran. Sektor minyak sawit memiliki operasi dan perniagaan menarik bukan sahaja di Malaysia, namun merangkumi Syarikat nited Papua New Guinea, Kepulauan Solomon dan U. Sektor makanan & Restoran spawns dari Malaysia ke Singapura, Brunei, Filipina, Kemboja dan India Sementara itu, sektor perkhidmatan pakar penjagaan kesihatan domestik diterajui JCorp telah dikembangkan ke Indonesia, Australia dan Thailand.

JCorp mempelawa calon yang berminat untuk memohon bagi tujuan mengisi kekosongan jawatan yang sedang mereka iklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Johor Corporation (JCorp) ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Johor Corporation (JCorp), anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Johor Corporation (JCorp) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!