2 Jawatan Kosong (KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja Bulan Januari 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong (KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong KWSP
Jawatan Kosong (KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja Januari 2014.

Tarikh tutup: 12 Januari 2014.

Kumpulan Wang Simpanan Pekerja atau ringkasnya KWSP merupakan sebuah institusi keselamatan sosial yang ditubuhkan di bawah Undang-Undang Malaysia, Akta Kumpulan Wang Simpanan Pekerja 1991 (Akta 452) yang menyediakan faedah persaraan kepada ahlinya melalui pengurusan simpanan mereka secara cekap dan boleh dipercayai. KWSP juga menyediakan sistem yang efisien, selamat dan mudah bagi memastikan para majikan memenuhi tanggungjawab undang-undang serta kewajipan moral serta sosial mereka untuk mencarum kepada KWSP bagi pihak pekerja di bawah jagaan mereka.

(KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja mengalu-alukan calon yang berpengalaman, layak, mahir dan komited untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang sedang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong (KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (KWSP) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong KWSP yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!